Specialist in binnenbeplanting en hydrocultuur FloraLimburg is de specialist in het zuiden Planten verhogen de productiviteit Specialist in binnenbeplanting en hydrocultuur
Specialist in binnenbeplanting en hydrocultuur
FloraLimburg is de specialist in het zuiden
Planten verhogen de productiviteit
Specialist in binnenbeplanting en hydrocultuur

Bedrijfsinfo

Flora Limburg maakt het verschil. Flora Limburg is gespecialiseerd in het leveren en onderhouden van interieurplanten. Planten vormen een belangrijk onderdeel van uw interieur. Ze zorgen naast de juiste sfeer en uitstraling ook voor een frisse en gezonde werkomgeving. 
Ieder interieur is anders en daarom maken wij graag in samenspraak met u een beplantingsvoorstel. Daarin houden wij rekening met de hoeveelheid licht op uw kantoor, specifieke wensen en uw budget. Daarna stellen wij u een aantal passende bedrijfsplanten en plantenbakken voor. 
Naast het beplantingsadvies, nemen wij graag het volledige onderhoud van uw planten uit handen. Een onderhoudscontract geeft u de garantie dat uw planten de beste verzorging genieten. Indien de plant ondanks al onze goede zorg niet in blakende gezondheid blijkt te verkeren, kunt u gebruik maken van onze kostenloze vervangingsservice. 
 
Wilt u graag de voordelen van interieurplanten voor uw bedrijf onderzoeken, neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak.

     

    Wij werken o.a. voor:

    Wilt u ook een gezonde werkomgeving?

    Neem voor professioneel advies en een definitieve prijsopgave contact op.